white-logo

Nyheter

Ica Maxi Botkyrka

I samarbete med ISS Facility Service har vi nyligen färdigställt ett större arbete med att energieffektivisera Ica Maxi i Botkyrka. Värme energi från livsmedelskylarna tas tillvara och återanvänds till att värme stora delar av resterande …

Ramavtal

Södertälje rörteknik AB har tecknat ett Ram-avtal med ISS Facility Services AB, för leveranser av VVS tjänster samt leverans av tjänster för energibesparande åtgärder.

Brf Runby-Ingrid

På uppdrag av Gerox AB, håller vi på att färdigställa installationen av 2st Gebwell Taurus 90kW fastighetsvärmepumpar samt 1st Gebwell G-power 2 fjärrvärmecentral, installationen utföres på Brf.Runby-Ingrid i Upplandsväsby.

Brf Kyrksjölöten

Vi har på uppdrag av Gerox AB påbörjat installation av 1st Gebwell Taurus 90kW fastighetsvärmepump. Installationen utföres på Brf Kyrksjölöten i Bromma.

Brf Enen 13

Vi har på uppdrag av Gerox AB påbörjat installation av 2st Nibe F1345-60kW värmepumpar, samt 1st Gebwell G-Power 3 fjärrvärmecentral. Installationen utföres på Brf Enen 13 i Sundbyberg.

Brf Ryttaren 6

På uppdrag av Mistral energi AB, påbörjar vi installationen av 2st Nibe F1345-60kW värmepumpar, samt 3st 750 lliters ackumulatortankar på Brf Ryttaren 6 i Stockholm.  Behöver ni installation av värmepumpar i Stockholm ? Läs mer om våra …

Bruksgatan, Nykvarn

På uppdrag av BoForm, håller vi på att färdigställa installationen av 2st fjärrvärmecentraler samt 1st Gebwell T-2 fastighetsvärmepump på Bruksgatan 1,2,6 i Nykvarn.

Brf Fanan 24

Vi har på uppdrag av Gerox AB påbörjat installation av 1st Nibe F1345-60kW värmepump på Brf Fanan 24 i Stockholm.

Brf Vetebrödet

Vi har på uppdrag av Gerox AB påbörjat installation av1st Nibe F1345-60kW värmepump på Brf Vetebrödet i Sköndal.